fbpx
 • Energiezuinige Residentie ‘Frans Zand’: Een Duurzaam Hoogtepunt in Heist-op-den-Berg

  In de bruisende gemeente Heist-op-den-Berg heeft Vanhout Projects een nieuw project voltooid: de gloednieuwe residentie ‘Frans Zand’. Met een indrukwekkende 1.200 vierkante meter aan handels- en kantoorruimte en 21 moderne appartementen, is dit project niet alleen een architectonisch hoogstandje, maar ook een toonbeeld van duurzaam wonen. Onder andere apotheek ‘GOED’ (CM) en het Wit-Gele Kruis, hebben hun intrek genomen in dit complex.

  Het ontwerp van Residentie ‘Frans Zand’ is doordacht en weerspiegelt een harmonieuze eenheid tussen de zakelijke ruimtes op de begane grond en de elegante appartementen erboven. Een cruciaal aspect van het project is de sterke focus op energiezuinigheid.

  Duurzaamheid in Actie

  Energie-efficiëntie is niet langer een optioneel kenmerk, maar eerder een essentiële pijler in moderne bouwprojecten. De E-peilen van de appartementen van Residentie ‘Frans Zand’ liggen allemaal onder E-20.

  Karma White HV WF

  De keuze voor de Karma White gevelsteen voegt een extra dimensie toe aan het esthetische aspect van de twee gebouwen.

  In het ene gebouw werd de Karma White gevelsteen verlijmd. Dit creëert een naadloze uitstraling en benadrukt de strakke lijnen van het gebouw. De witte gevelsteen, geeft een tijdloze elegantie aan het exterieur.

  In het tweede gebouw werd de Karma White gevelsteen traditioneel verwerkt met een toon-op-toon voeg. Deze techniek, waarbij de kleur van de voeg gelijk is aan die van de steen, resulteert in een uniforme uitstraling.

  De heldere, frisse uitstraling van de Karma White gevelsteen past perfect bij de moderne architectuur van Residentie ‘Frans Zand’. De witte gevelsteen zorgt ervoor dat de gebouwen een eigentijdse uitstraling krijgen.

  Conclusie: Een Toonbeeld van Duurzaam Leven en Werken

  Residentie ‘Frans Zand’ in Heist-op-den-Berg is een statement over de toekomst van wonen en werken. Vanhout Projects bewijst met dit knappe project dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan.