fbpx

OVER OLIVIER BRICKS

VERSCHILLENDE GENERATIES
De steenfabriek Olivier Bricks uit Rumbeke (Roeselare) is reeds generaties lang gekend en heeft zijn oorsprong gevonden in 1949, opgericht door de heer en mevr. Gerard Olivier-Decruy.

GEVELSTENEN 
Olivier Bricks heeft een eigen productie gevelstenen met gepatenteerd productieproces. Een originele Olivier Bricks is een meerwaarde voor elk pand.

INNOVATIE DANKZIJ TRADITIE
Ook na ruim een halve eeuw blijft Olivier Bricks trouw aan de basisfilosofie: kwaliteit gevelstenen met karakter, warme kleuren en trendy look creëren door authentiek en puur vakmanschap. Zowel in klassieke bakstenen als in hedendaagse varianten.

Modegrillen zijn tijdelijk. Gevelstenen zijn eeuwig. Daarom is elke Olivier-baksteen tijdloos. Die gedachte start al bij de selectie van de hoogwaardige grondstoffen. Enkel topkwaliteit haalt de eindmeet. Voor elke reeks zoeken we een unieke mix van basismaterialen. Zo is elke reeks uniek, voldoet ze aan alle hedendaagse kwaliteitseisen en is ze reproduceerbaar dankzij onze computergestuurde fabricage.

TOONZAAL
Een gevelsteen kies je maar één keer in je leven. Je moet hem voelen en vasthouden om de textuur, de kleurnuance en voegmogelijkheden te zien. Foto’s zijn mooi en inspirerend. Maar pas als je de steen met je eigen handen voelt, ontdek je de ware aard en het karakter van een Olivier-baksteen. Dat tonen we ook in onze showroom. De warmte die onze stenen uitstralen ontdek je hier op een persoonlijke manier. We willen dat bezoekers zich welkom voelen. Net zoals ze zich thuis zullen voelen in hun toekomstige woning.

In onze toonzaal in Kortrijk tonen grote muuropstellingen de ware charme en vele mogelijkheden van authentieke gevelstenen. Dankzij de verschillende metselverbanden en voegkleuren komen nuances en stijlen tot leven. Kom langs en laat u inspireren…

Neem contact met ons op Ons Team Onze Productie