fbpx
 • Nieuw project in Vichte met onze gevelsteen ‘Karma Color Java HV WF’

  Ben je op zoek naar een droomhuis dat elegantie en comfort combineert? Zoek niet verder! Dit project in Vichte omvat vier ruime halfopen woningen in een landelijke stijl die een ode zijn aan tijdloze schoonheid. We zijn trots dat de ‘Karma Color Java HV WF’ gevelsteen gekozen werd voor de realisatie van deze woningen, deze gevelsteen doordrenkt de woningen met karakter en warmte.

  De Perfecte Locatie

  Deze huizen hebben niet alleen een prachtig design, maar bevinden zich ook op de perfecte locatie. Aan de ene kant liggen ze aan de voet van de Vlaamse Ardennen, een idyllische plek die rust en natuur ademt. Aan de andere kant bieden ze snelle toegang tot de E17, waardoor je in een mum van tijd in de bruisende steden bent. Hier heb je het beste van twee werelden binnen handbereik.

  Kwaliteit in Elk Detail

  Bij het realiseren van deze woningen werden geen compromissen gesloten op vlak van kwaliteit. Elk huis is tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen, en elk detail is met de grootste zorg en liefde aangebracht.

  Dit project is het resultaat van de samenwerking tussen Deleersnyder Bouwonderneming en Verhelst Bouwcoördinatie, twee namen die synoniem staan voor expertise en toewijding in de bouwsector.