fbpx
 • Persbericht Olivier Bricks – The original: ‘wel degelijk stenen te zien op Batibouw’

  In de nationale pers wordt gemeld dat op Batibouw 2020 geen fabrikanten van gevelstenen aanwezig zullen zijn.

  Deze berichtgeving is onjuist.

  ‘Olivier Bricks – The Original, is er opnieuw bij op Batibouw en meer dan ooit tevoren!

  Olivier Bricks –The Original, is een West-Vlaamse fabrikant van gevelstenen die al meer dan 35 jaar deelneemt aan Batibouw, een vaste waarde in Hal 5. Dit jaar komen we, in tegendeel, juist met een nieuwe, grotere mooiere en nog beter gelegen stand.

  Olivier Bricks – The original is de uitvinder van het procedé om nieuwe stenen te vervaardigen met een verouderde look om zo kwaliteit en esthetiek te verenigen. Nu is zij nog steeds absolute trendzetter en focust zij ook op strakke moderne gevelstenen. Op Batibouw 2020 lanceert zij opnieuw enkele verrassende nieuwigheden, die bij de (ver)bouwer zeker in de smaak zullen vallen.

  Batibouw is en blijft voor Olivier Bricks nv een absolute must. Het is de plaats bij uitstek om nieuwigheden aan het grote publiek te tonen en te testen. Batibouw is wat ons betreft de noodzakelijke schakel tussen fabrikant en bouwer. Hier kunnen (ver)bouwers op korte tijd volledig en efficiënt worden geïnformeerd over het totale assortiment materialen. Voorwaarde is natuurlijk dat ook alle relevante spelers aanwezig zijn.  Het is de taak van de fabrikant om daar haar verantwoordelijkheid in te nemen.

  Belgen hebben een baksteen in de maag.  Wegblijven op Batibouw met bakstenen is vaandelvlucht plegen! En dit tegenover de vele duizenden bouwers die recht hebben op een volledig overzicht van wat er allemaal bestaat. Wij zijn in tegenstelling tot andere baksteenfabrikanten geen multinationale speler maar een oerdegelijke familiale KMO met Belgische roots en een lange traditie. Wij hebben voeling met de Belgische bouwers en respecteren dan ook onze thuismarkt voor de volle 100%

  Als sterk groeiende speler op de gevelsteenmarkt willen wij de foutieve berichtgeving in de nationale media hiermee rechtzetten.

  Olivier Bricks – the original, maakt deel uit van Groep Roussel uit Menen, een in België verankerd onafhankelijk vierde generatie familiebedrijf met meer dan 100 medewerkers.’