fbpx
 • Project in de kijker: Karma Phoenix in Izegem (Lowahome)

  Lowahome heeft 3 prachtige nieuwbouwwoningen voltooid in het charmante Izegem. Ze hebben de gevelsteen ‘Karma Phoenix’ gekozen om deze woningen een unieke en opvallende uitstraling te geven!

  Deze drie woningen zijn een perfect voorbeeld van hoe een doordacht ontwerp en hoogwaardige materialen kunnen samenkomen om een ​​verbluffend resultaat te creëren. Bij deze woningen valt de warme, tijdloze uitstraling van de Karma Phoenix gevelsteen ook meteen op.

  Binnenin deze woningen zijn de kwaliteit en aandacht voor detail net zo duidelijk als aan de buitenkant. Elk huis is ontworpen met open en lichte woonruimtes die perfect zijn voor entertainment en gezelligheid.

  Lowahome heeft veel zorg besteed aan het ontwerpen van deze woningen. Van de indeling tot de afwerking, elk detail is doordacht en zorgvuldig uitgevoerd. De keuze voor de Karma Phoenix-steen heeft deze woningen een eigen persoonlijkheid gegeven en een warme uitstraling die perfect past bij de omgeving.

  We kunnen niet wachten om te zien wat Lowahome nog meer voor ons in petto heeft, maar in de tussentijd kunnen we alleen maar dromen van deze prachtige nieuwbouwwoningen in Izegem. Als je op zoek bent naar een nieuw huis, neem dan zeker een kijkje!