fbpx
  • Project in de kijker: “De Nieuwe Stroom”, de parel van de Nevelestraat!

    Residentie “De Nieuwe Stroom” werd opgetrokken met onze gevelsteen Vlissingse Klinker Wit die een buitengewoon karakter aan deze appartementen geeft. Het is dan ook een ware eyecatcher in de Nevelestraat te Hansbeke.

    Projectontwikkelaar Morti ontwikkelt hier wederom een klassevol ontwerp met een uitmuntend resultaat dat zowel gezelligheid als elegantie uitademt. Morti combineert hierbij landelijke elementen in combinatie met hedendaagse details.

    Deze exclusieve residentie in Hansbeke bestaat uit 14 appartementen, 14 overdekte autostaanplaatsen met berging en 10 parkeerplaatsen.

    Hansbeke is een dorp in de provincie Oost-Vlaanderen en een deelgemeente van Nevele. Het is een rustig dorpje waar er toch van alles te beleven valt. Met zijn ligging aan de spoorweg Brugge Gent (die voorzien is van een opstapplaats) en door zijn nabijheid van de E40 zijn alle bestemmingen zowel met de wagen als het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Het is een bruisende gemeente voor jong en oud. Je kan er prachtige wandelingen maken aan de hand van verschillende wandelroutes. Ook voor de fietsliefhebbers zijn er verschillende mooie routes uitgestippeld. Voor het jong geweld is er genoeg plezier te beleven in de jeugdbeweging en ook op gastronomisch vlak is Hansbeke zeker de moeite waard. Één van de bekendheden hier in Hansbeke : Johan Verminnen!