fbpx
 • De Karma White HV WF gevelstenen Schitteren in Energiezuinige Woningen van Danneels in Astene

  In het schilderachtige Astene, aan de Begijnhofstraat, wordt een nieuw hoofdstuk van duurzaam wonen geschreven door Danneels. De gerenommeerde bouwpromotor koos voor energiezuinige gezinswoningen met een moderne uitstraling. Als gevelsteen kozen ze voor onze Karma White HV WF.

  Waarom de Karma White HV WF gevelsteen?

  De keuze voor de Karma White HV WF gevelsteen is niet toevallig. Deze gevelsteen past perfect bij de hedendaagse look van deze woningen.

  Voor moderne woningen, waar strakke lijnen vaak centraal staan, biedt de Karma White HV WF een rustige en stijlvolle uitstraling. De witte kleur van deze gevelsteen verzorgt een uitstekende basis voor het creëren van contrast met andere elementen van de woning, zoals de donkere ramen. Dit contrast draagt bij aan de visuele aantrekkingskracht van de moderne architectuur.

  Bijna-Energieneutraal en Comfortabel Wonen

  De woningen in de nieuwe verkaveling zijn ontworpen met het oog op bijna-energieneutraliteit. Dit betekent dat de gebouwen zeer efficiënt omgaan met energie, wat resulteert in aanzienlijk lagere energiekosten voor de bewoners. Het is niet alleen een milieubewuste keuze, maar ook een financieel verstandige investering.

  De woningen van Danneels beloven niet alleen een lage energiefactuur, maar ook een hoog niveau van comfort en welzijn voor de bewoners. Moderne voorzieningen en doordachte indelingen zorgen voor een aangename leefomgeving.

  De combinatie van moderne architectuur, bijna-energieneutraliteit en het gebruik van de Karma White HV WF gevelsteen creëert niet alleen een visueel aantrekkelijke omgeving, maar belooft ook een thuis te zijn waar comfort, duurzaamheid en welzijn hand in hand gaan.