fbpx
 • Residentie Jan Breydel in Tremelo

  Promotor: Jennes Project BV – Keerbergen
  Architect: Schellen Architecten – Bonheiden
  Plaats project: Tremelo
  Gevelsteen: Karma White HV WF

  In het centrum van het gezellige en landelijke Tremelo bevindt zich de nieuwe residentie ‘Jan Breydel’. Als gevelsteen koos promotor Jennes Project opnieuw voor onze Karma White HV WF (zie ook hun project in de Kempenlaan te Keerbergen).

  De Residentie bestaat uit 22 zeer aantrekkelijke, luxueuze en comfortabele appartementen, verspreid over twee volumes. Dit komt de rust en privacy ten goede. Er is een ondergrondse parking voorzien en voor gasten is er een ruime openbare parking beschikbaar op enkele meters van het gebouw.

  Bijna energie neutraal

  Het appartementsgebouw werd gerealiseerd volgens de BEN-principes. Het voldoet dus aan de gestelde eisen waarvan de belangrijkste een zeer laag E-peil is, namelijk E30 of minder. Dit E-peil is een graadmeter voor de algemene energiezuinigheid van het appartement.

  Om het E-peil te bereiken werd in dit project gekozen voor:

  • Optimale isolatie
  • Vloerverwarming
  • Zonnepanelen, geïnstalleerd voor individueel gebruik per appartement
  • Ventillatiesysteem D

  Architectuur

  Dit moderne en frisse concept van Schellen Architectuur past perfect in het straatbeeld van het rustige Tremelo. Een plaats waar u zich meteen thuis voelt. Elk appartement is voorzien van veel lichtinval en bevat een ruim terras of tuin, wat de voeling met de buitenomgeving optimaliseert.